Nyheder fra Erhverv Lejre

Her finder du seneste nyt for erhvervslivet, invitationer til arrangementer og meget mere. Du kan også tilmelde dig vores erhvervsnyhedsbrev, og få seneste nyt i din indbakke 2-4 gange om måneden.

Fra arkiv | 6+ mrd gammel
11. marts 2022 Arkiv

Lejre Kommune åbner dialog med erhvervslivet om ukrainske flygtninge

Flere end en million mennesker er nu på flugt fra krigen i Ukraine, og nogle af dem forventes at søge sikkerhed i Danmark. Derfor er Lejre Kommune nu i samarbejde med erhvervsliv og frivillige i gang med at forberede sig til at kunne tage imod ukrainske flygtninge og hjælpe dem til rette bedst muligt. 

26. januar 2022 Arkiv

Hvad skal Lejre Kommunes repræsentationsgaver indeholde fremover?

Gennem en årrække har indholdet været det samme i Lejre Kommunes repræsentationsgaver. Derfor giver vi nu gaverne et "servicetjek" for at se, om der er nyt, spændende indhold som kan indgå. Frem til 25. februar 2022 kan interesserede virksomheder give deres tilbud på indhold til gaverne.

26. januar 2022 Arkiv

Nytårshilsen til erhvervslivet

På vegne af Kommunalbestyrelsen sender borgmester Tina Mandrup og Grethe Saabye, udvalgsformand for Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal udvikling, denne nytårshilsen til de lokale virksomheder og iværksættere.

18. januar 2022 Arkiv

Ny udvalgsstruktur kobler erhverv, klima og lokal udvikling

Mandag den 17. januar 2022 vedtog Kommunalbestyrelsen for Lejre Kommune en ny udvalgsstruktur for de kommende fire år. Et af de seks nye fagudvalg bliver Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal udvikling. Turisme forankres i Udvalget for Kultur, Fritid og Turisme.

 

17. januar 2022 Arkiv

Verdensomspændende eksportsucces i Osted

"Det vigtigste for os er at hjælpe en masse mennesker hver dag”, siger administrerende direktør for ConvaTec Infusion Care i Osted, John Lindskog. Eksportsuccesen ConvaTec producerer banebrydende teknologi til diabetespatienter fra adressen i Osted, og de er godt i gang med at udvide kapaciteten.