Over 50 aktiviteter for børn og unge i sommerferien

For femte år i træk ruller sommerferieaktiviteterne ind over Lejre med aktiviteter Lige fra børneteater til motocross og ATV ræs

Skrevet den. 30. juni 2023

Når Lejres børn og unge går på sommerferie, åbner foreninger, institutioner og kulturaktører for et væld af aktiviteter, der skal fylde sommeren med glæde, lyst og noget at tage sig til.

Det skal være godt at være barn.

“Sommer i Lejre er en succes, og det har det faktisk været, siden det startede. Vores børn og unge har nydt godt af de mange tilbud, og de har fået sig nogle fantastiske oplevelser” fortæller Ida Dyhr, som er Formand for udvalget for Kultur, Fritid og Turisme.

Hun fortsætter: “Sommer i Lejre handler om at skabe aktiviteter for vores børn i Lejre Kommune, men samtidig er det også et godt udstillingsvindue for vores foreninger og institutioner. Jeg er så glad for at der er mange tilbud med i år, det giver vores børn mulighed for at møde hinanden, skabe venskaber og blive nysgerrig på at gå til noget”

www.lejre.dk/sommer kan man finde alle sommerferieaktiviteterne. De fleste af dem er gratis at deltage i, så det gælder om at holde sig til – og tilmelde sig i god tid, hvor det er nødvendigt. Målgruppen er børn og unge i alderen 2-25 år, og aktiviteterne strækker sig da også lige fra klap en fisk og børnebiograf for de allermindste til motocross og skatercamps for de største.

Masser af tilbud til Lejres børn og unge

Thure Dan Petersen er centerchef for Kultur og Fritid i Lejre kommune. Han understreger, at aktiviteterne henvender sig til mange forskellige interesser:

“Vi har skarpt fokus på at favne så bredt som overhovedet muligt. Udover vores solide foreninger er musik- og billedskole, bibliotek og arkiv, ungdomsskole, SFO og dagtilbud med til at skabe de mangfoldige tilbud. Vi vil også gerne sikre, at alle, får øje på de aktiviteter, der ligger lige udenfor hoveddøren, Derfor sætter vi plakater op, uddeler foldere til alle børn i kommunen og kommunikerer på mange forskellige platforme.