Flytning til Lejre Kommune

Skal du flytte til Lejre Kommune, skal du anmelde det til os senest fem dage efter, at du har skiftet bopæl. Du anmelder flytning digitalt. Selvbetjening kan ikke benyttes i øjeblikket. På grund af en fejl i boligregisteret er det ikke muligt at bruge selvbetjeningen i øjeblikket. der arbejdes på at få løst fejlen. Indtil systemerne er genoprette skal du foretage din flytning via følgende fysiske blanketter.

Anmeldt flytning

Sådan melder du flytning

Luk alle
Åben alle

Klik på knappen ”anmeld flytning” her på siden og følg anvisningen.

Du skal have dit NemID klar.

Det er obligatorisk at anmelde flytning digitalt. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig i Borgerservice i Hvalsø

Du kan melde flytning digitalt til Folkeregistret 30 dage, før du flytter. Du skal gøre det senest 5 dage efter, at du er flyttet.

Du bliver guidet i selvbetjeningsløsningen, hvor du får mulighed for at anmelde flytning for din ægtefælle og for dine børn.

Er du lige blevet skilt, og er du i tvivl om reglerne for, hvor barnet skal bo og andre regler i forbindelse med flytning, så kan du orientere dig på borger.dk.

Se mere på borger.dk

Når du er i gang med at anmelde flytning i den digitale selvbetjening, har du samtidig mulighed for at skifte læge. Det er gratis at skifte læge ved flytning, hvis skiftet sker inden for 30 dage. Ellers koster det et gebyr på 205 kr.

Du kan frit vælge en læge i selvbetjeningsløsningen. Som udgangspunkt vises kun de læger, der har åben for tilgang.