Nyheder

På denne side kan du læse alle nyheder, høringer, udbud og afgørelser. Brug filtrene ude til højre.

25. januar 2023

Skolepatruljer hyldes i Den Sureste Uge

Mørke morgener året rundt står skolepatruljer klar til at hjælpe skolebørn sikkert over skolevejen. I uge 5 hyldes de landet over – også i Lejre Kommune.

19. januar 2023

Idræt og bevægelse: Stem på de bedste ideer

Siden oktober 2022 har det været muligt at komme med gode ideer til indsatser til den handleplan, som skal styrke idræt og bevægelse i Lejre Kommune. Nu skal der prioriteres!

19. januar 2023

Lejre Kommune skruede ned: Har sparet tæt på en million

Mange har nok bemærket det: Der er køligere i Lejre Kommunes offentlige bygninger end normalt. Grundet energikrise og en udsigt til høje energiudgifter har kommunen skruet ned for varmen. Nu ses resultatet – og det varmer.

16. januar 2023

Landzonetilladelse til to hønsevogne

Lejre Kommune har meddelt landzonetilladelse til at opsætte to mobile fjerkræhuse af modellen Wördekemper, som erstatning for to andre mobile hønsehuse som fjernes på ejendommen beliggende Munkedammen 19, 4320 Lejre, matr.nr. 2g, Allerslev By, Allerslev.

12. januar 2023

Landzonetilladelse til 4 boliger

Lejre Kommune har meddelt landzonetilladelse til at opføre fire enfamiliehuse i forbindelse med udstykning af 4 byggegrunde på ejendommen Raunsbjergvej 12, Kisserup, 4030 Hvalsø, matr.nr 9 n Kisserup By, Kisserup.