Udbud af bygge-, rådgivnings- og anlægsopgaver

Hvis du gerne vil have mulighed for at byde på en af vores opgaver, skal du vælge den ønskede opgave herunder og udfylde formularen.

Når fristen udløber vælger vi to til fem firmaer, som får mulighed for at byde på opgaven. Du får svar senest 30 dage efter fristens udløb. Selvom du har vist din interesse for en opgave, er det ikke sikkert, at du får mulighed for at byde på den. 

De firmaer, vi inviterer til at byde på en given opgave, får tilsendt mere information om opgaven, herunder tidspunkt for modtagelse af udbudsmateriale, frist for at afgive tilbud m.v.

Hvis du gerne vil vide, hvornår vi har et nyt udbud, kan du abonnere på nyheder på denne side ved at tilmelde dig i bunden af siden. 

Vi har i øjeblikket følgende opgave i EU-udbud: Totalrådgivning vedr. om- og tilbygning af Allerslev Skole og Hvalsø Skole. Se mere information om prækvalifikation m.m. via dette link https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:283450-2023:TEXT:DA:HTML

 

Se aktuelle udbud herunder

Luk alle
Åben alle

Flere adresser

Vi søger interesserede entreprenører til at udskifte oliefyr med luft/vand-varmepumper i ca. fem kommunale akutboliger (en-families huse og mindre rækkehuse). Oliefyr og overjordiske olietanke skal demonteres og bortskaffes.

Vi forventer opstart af opgaven efter sommerferien 2023.  

Hvis du ønsker at byde på opgaven, skal du udfylde formularen herunder - senest torsdag den 15. juni 2023, kl. 12.00.

Interesse

Adresse, postnummer og by
Skriv referencer fra lignende projekter og hvilke opgaver, du kan løse
Hvem må vi kontakte?
Jeg giver hermed samtykke til, at Lejre Kommune må registrere og benytte de data, jeg har oplyst med henblik på at behandle min henvendelse. Læs om Lejre Kommunes behandling af data på lejre.dk/dinedata

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.


* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne siden.


* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.