Hvad kan du gøre?

Klimaomstilling er noget vi skaber sammen. Og vi kan alle bidrage og gøre en forskel. På denne side kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre dit liv – i hverdag og fest - mere klimavenligt.

klimamål 12

Klimaplanen handler om alt det ”vi” kan gøre. Og med ”vi” menes Lejre Kommune i samarbejder og partnerskaber med borgere, organisationer, virksomheder, politikere, medarbejderne i kommune og landsbyerne – både i og uden for den kommunale geografi.

Klimaplanen handler også om, hvordan klimaomstilling kan ske helhedsorienteret som en integreret del af det gode og bæredygtige liv på landet tæt på storbyen i 49 landsbyer og småbyer – nu og for fremtidige generationer.

CONCITO, Danmarks Naturfredningsforening og Danske skove har samlet en masse idéer til en klimavenlig hverdag. Dem kan du læse nedenfor. Har du nye forslag og idéer til, hvordan vi kommer i klima-mål, som du gerne vil dele? Så send dem til programleder Tina Unger, tiun@lejre.dk.

Luk alle
Åben alle

CONCITO

CONCITO har samlet gode råd baggrundsviden i forhold til hvad du kan gøre indenfor fødevarer, transport, forbrug og aktivisme.

Læs mere om CONCITO her

Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening har samlet 10 ting, som du kan gøre for klimaet og skrevet guides til dem alle.

Læs mere om, hvad du kan gøre

Verdens skove

Verdens skove præsenterer 10 gode råd til, hvordan du kan mindske dit klimaaftryk.

Læs mere om mindre klimaaftryk