Inspirationswebinar vedr. motorik og leg for børn i dagtilbud

Den 5. marts 2024 blev der afholdt et inspirationswebinar for forældre til børn i dagtilbud i Lejre Kommune. Webinaret omhandlede tips og tricks til, hvordan man som forældre kan understøtte barnets udvikling gennem leg i de små hverdagsrutiner. Ligeledes indeholdte webinaret viden om børns motoriske udvikling, primærsanserne og stimulering af disse mv.

 

Du kan se eller gense webinaret her (optagelsen downloades til din computer)

Ligeledes er der slides fra webinaret her

Workshoppen er er en del af indsatsen ‘Leg i Lejre’, hvor Lejre Kommune sætter fokus på leg og bevægelsesglæde på 0-6-års området.
Både medarbejdere i dagtilbud, idrætsforeninger samt forældre vil blive tilbudt inspiration, workshops og uddannelse indenfor legens - og bevægelsens univers.

_________________________________________________________________________

Et af de andre tilbud vedr. leg & bevægelse, som I som forældre kan gøre brug af er:

Lørdagsleg for forældre og børn: Kombinerer fortællinger med leg og bevægelse

Bibliotekerne i Lejre Kommune inviterer alle forældre og deres børn til en hyggelig, aktiv og fortryllende lørdag formiddag på biblioteket.

Leg en Bog på biblioteket kombinerer eventyr og børneklassikere med fælles bevægelseslege:
Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer. Linedans, balancetricks på cirkushesten, brydekamp med verdens stærkeste mand og fantastiske jonglørkunster. Pippi kan det hele, når hun folder sig ud i manegen. Publikum er vildt begejstrede, men cirkusdirektøren er rasende over at Pippi overtager hans forestilling. Kom og vær med, når vi følger i Pippis fodspor og tager pippet fra den sure cirkusdirektør med vores flotte kunster.

Det foregår:

Lørdag den 4. maj på Kirke Hyllinge Bibliotek:


Lørdag den 11. maj i Hvalsø Kulturhus:


Tilmelding foregår via ovenstående links.
Det koster 10 kr. pr. barn, forældre er gratis