Club Rock 2

Lejre Musikskole indbyder hermed til endnu en fed omgang Club Rock i Hvalsø Kulturhus d. 24. April kl. 16.00-18.30. Du og dit band indbydes hermed til Club Rock “Live” hvor vi denne gang skal indspille i Musikskolens Lydstudie og optræde for venner og familie. Vi mødes i Hvalsø Kulturhus, Skolevej 12 onsdag d. 24 april, kl. 16 og starter med en lyd-workshop. Publikum/forældre inviteres herefter indenfor til koncert med live-optagelse kl. 17 Vi slutter af med saft og pizza ca kl 18/18.30 afhængig af antal deltagende bands/elever. Club Rock er stedet hvor Musikskolens bands mødes og hygger og spiller for hinanden og denne gang er dørene åbne for publikum, så tag gerne din mor, far eller bedste ven med på en lytter. Der er PIZZA bagefter, når vi har spillet og optrådt for hinanden! Du tilmelder dig og dit band hos din musikskolelærer.

Club Rock er et aften arrangement for alle elever med interesse for sammenspil og komposition og er en del af årshjulet for alle musikskolens rytmiske sammenspilshold.

Arrangementerne er et uformelt møde mellem eleverne, hvor der er plads til at ”networke” og dele erfaringer med at spille i bands. Der kan være oplæg fra gamle elever/bands, up-coming sangskrivere eller instrument-clinic.

Club Rock 1 er workshop-orienteret, mens Club Rock 2 er mere koncert-orienteret, hvor bandsene spiller for hinanden.

Mål for Club Rock:

• Fællesskab omkring sammenspil og på tværs af aldersgruppe og niveau
• Understøtte forståelsen og værdien af at være et band/sammenspilshold
• Indgå i forberedelserne til arrangementer som f.eks. Skru´ op
• Inspiration til at starte med at skrive egen musik