Udbud af indsamling af affald

Lejre Kommune udbyder hermed kontrakt på indsamling af affald i Lejre Kommune

Skrevet den. 30. september 2021

Lejre Kommune udbyder hermed indsamling af affald fra private husstande, kommunale institutioner og tilknyttede virksomheder.

Kommunen har 28.175 indbyggere (pr. 29. juni 2021) og er en udpræget landkommune. 

Udbuddet omhandler følgende ydelser:

 • Indsamling af restaffald og madaffald
  Indsamling i 2-delte 2-hjulede beholdere samt i 2- og 4-hjulede enkeltbeholdere hver 14. dag, med sommertømning hver uge, i uge 26-33, begge uger inklusive. Desuden mulighed for valg af indsamling hver uge hele året for institutioner.
 • Indsamling af papir/pap
  Indsamling i 2- og 4- hjulede enkeltbeholdere hver 4. uge – samt indsamling af batterier og småt elektronik i klare plastposer.
 • Indsamling af plast/mad- og drikkekartoner og metal
  Indsamling i 2-delte 2- hjulede beholdere samt i 2- og 4-hjulede enkeltbeholdere hver 4. uge og med mulighed for indsamling hver 3. uge.
 • Indsamling af glas
  Indsamling i centralt placerede glaskuber.
 • Beholderservice

Uddeling, hjemtagning og ombytning af beholdere samt varetagelse af drift af beholderlager.

Kontrakten udbydes som et offentligt udbud efter udbudsloven.

Indsamling af affald skal ske i perioden 1. november 2022 til 31. oktober 2027. Kommunen har desuden option på forlængelse af kontrakten i yderligere 2 x 1 år på uændret vilkår.

Tilbudsfrist

Tilbudsfrist er 1. november 2021, kl. 23.59. 

Tildelingskriterie

Tildeling af kontrakt vil ske på grundlag af det økonomisk mest fordelagtige tilbud, som identificeres på baggrund af det bedste forhold mellem pris og kvalitet med følgende underkriterier og vægtning:

Underkriterier

Vægtning

Pris

50 %

Driftssikkerhed og service

40 %

Miljø

5 %

Arbejdsmiljø

5%

Sådan svarer du på udbuddet
Lejre Kommune anvender det elektroniske udbudssystem (Complete Tender Management (CTM)) fra EU-Supply. Det betyder, at al kommunikation i forbindelse med udbuddene foregår elektronisk.

For at deltage i opgaven skal du gå ind på udbudssystemet fra EU-supply: https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=LEJRE

Her kan du gratis oprette dig som bruger i systemet - og når din virksomhed først én gang er oprettet, får I adgang til alle Lejre Kommunes udbud, som udbydes via EU-Supply – også de fremtidige.

Når du er logget på CTM-systemet, skal du klikke på linket "Offentliggjorte udbud" og finde det konkrete udbud, åbne det og trykke på knappen "Accepter". Har du spørgsmål vedrørende EU-Supply skal du ringe til teknisk support på tlf.: +46 70 20 80 14 eller e-mail: support@eu-supply.com. Al kommunikation med Lejre Kommune skal foregå igennem CTM-systemet.