Hele Kommunalbestyrelsen stiller op for Stafet for Livet 

Lørdag den 22. august er der igen Stafet for Livet i Lejre Kommune. Stafet for Livet er en 24-timers event, som afholdes til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Og igen i år er det en samlet kommunalbestyrelse, som stiller op for den gode sag. Kommunalbestyrelsen kalder sig i denne sammenhæng ”Team KB Lejre”.

Skrevet den. 7. august 2020

”Vi vil gerne gøre vores deltagelse i Stafet for livet til en tradition”, udtaler Line Holm Jacobsen, der er kommunalbestyrelsens holdkaptajn i dette års udgave af stafetten. 

 

”Vi deltog også sidste år i Borrevejle, og det var rigtig hyggeligt. Udover at støtte et godt formål, er der også masser af mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, ligesom man selvfølgelig også kan få vendt mange politiske spørgsmål med kollegerne, når man går de mange skridt side om side”, tilføjer Line Holm Jacobsen. 

I år foregår Stafet for Livet på en lidt anden måde end normalt, da risikoen for corona-smitte forhindrer, at så mange mennesker kan samles på Lindenborg efterskole. I stedet er der udarbejdet 22 vandreruter i hele lejre kommune, som man kan vælge at gå – gerne sammen med familie og venner. Det findes fine beskrivelser og kort på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk under Borrevejle. Her kan man også melde sit eget hold til. 

”De fleste af deltagerne på Team KB Lejre vil nok være samlet ved Kulturhuset i Hvalsø, hvor åbningsceremonien finder sted lørdag kl. 11.00. Ceremonien bliver livestreamet, så alle deltagere på andre i ruter i kommunen kan følge med. Derefter håber jeg, at mange af de andre medlemmer af kommunalbestyrelsen vil gå med på rute 4.0, som går fra Hvalsø via Sonnerupgaard til Tadre Mølle og retur over Nørre Hvalsø”, siger Line Holm Jacobsen.