Fem store anlægsprojekter kommer til at præge bybilledet i Hvalsø

I sensommeren og efteråret går Lejre Kommune i gang med at udføre fire større anlægsprojekter i Hvalsø. Samtidig skal der renoveres fjernvarmerør under Hovedgaden.

Skrevet den. 11. august 2021

Gravemaskinerne kommer til at trænges om pladsen i og omkring centrum af Hvalsø de kommende måneder.

I første omgang skal fjernvarmerørene under Hovedgaden renoveres og udskiftes. Herefter tager Lejre Kommune over, og går i gang med at forskønne Hovedgaden med blandt andet nye træer og fortove. Samtidig bliver trafiksikkerheden på Ny Ringstedvej forbedret med bump og et nyt stisystem. Det samme arbejde skal i gang på Bentsensvej. Og så udskifter vi en støttemur i viadukten ved jernbanen.

-   Med så mange projekter på samme tid kan trafikken igennem centrum af Hvalsø godt blive lidt bøvlet den næste tid, så beregn lidt ekstra tid og tålmodighed, når du skal rundt. Men vi har planlagt det sådan, så vi kan blive færdige med det hele hurtigst muligt. Og så kan Hvalsøborgerne se frem til en pænere og mere trafiksikker by, når arbejdet er færdigt, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Kontakt

Afdelingsleder Henrik Bech Hjortbøl, Trafik, Lejre Kommune. Tlf. 46 46 46 95. E-mail: hehj@lejre.dk 

Presse- og kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22. E-mail: jebjo@lejre.dk 

Borgmester Carsten Rasmussen, Lejre Kommune. Tlf. 20 26 13 00. E-mail: carr@lejre.dk