Lejre Kommune inviterede det lokale erhvervsliv i biografen

Et helt nyt format til en erhvervspolitik i form af en kort film har set dagens lys. Filmen skal brande erhvervslivet i Lejre Kommune og bliver fremvist for lokale virksomheder ved en premiere i Hvalsø Bio onsdag den 1. december.

Skrevet den. 1. december 2021

Filmen er den visuelle krone på værket i den nye erhvervspolitik, som Kommunalbestyrelsen vedtog tidligere på efteråret.

Fælles for både film og politik er et brændende ønske om at brande det lokale erhvervsliv med fokus på den mangfoldighed og de kvaliteter og kompetencer, som kendetegner erhvervslivet i Lejre Kommune. Særligt er der fokus på de værdier og det fællesskab, man enten er – eller kan blive – en del af som virksomhed.

Mange lokale virksomheder medvirker i filmen, så det er helt naturligt, at de får lov til at være blandt de første, der ser filmen i sin fulde længde fra de bløde biografstole i Hvalsø Bio.

"Erhvervslivet er rygraden i Vores Sted - og i videreudviklingen af Lejre Kommune. Lokale arbejdspladser i eller tæt på landsbyerne skaber liv, og er grundlaget for også på sigt at kunne finansiere de nære velfærds- og fritidstilbud. Derfor er det så vigtigt for os med erhvervspolitikken at støtte op om de lokale virksomheder.
På den måde kan vi vise Lejre Kommune som en attraktiv erhvervskommune, så vi forhåbentligt kan tiltrække endnu flere virksomheder her til kommunen", siger formand Grethe Saabye, Udvalget for Erhverv og Turisme.

Sammen med filmen lanceres en materialepakke, som i første omgang omfatter kortere versioner af filmen samt billeder, der stilles til rådighed for de lokale virksomheder.

"Med Vores Sted er vi lykkedes med at skabe en fælles vision og fortælling, som mange både lokalt, men også uden for kommunegrænsen, kan se sig selv i. Vores Sted har været med til at styrke den lokale identitet og tiltrække nye borgere, som deler visionen og værdierne i Vores Sted. Vi har lige så meget at byde på når det gælder erhvervslivet, og derfor håber vi med filmen og den nye materialepakke at skabe samme positive spiral for det lokale erhvervsklima", siger borgmester Carsten Rasmussen.

Filmen bliver desuden vist i Hvalsø Bio før de normale forestillinger i hele december måned. Både filmen og materialepakken kan fra onsdag eftermiddag findes på lejre.dk/erhverv.