Tina Mandrup valgt som ny borgmester i Lejre Kommune

Tina Mandrup er udpeget som ny borgmester, efter at Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti har konstitueret sig.

Skrevet den. 3. december 2021

Den nye kommunalbestyrelse i Lejre Kommune var onsdag d. 1. december samlet i rådssalen for at konstituere sig. Her blev Tina Mandrup (V) valgt som ny borgmester. Grethe Saabye (C) blev valgt som 1. viceborgmester, og Mikael Ralf Baade Larsen (F) blev valgt som 2. viceborgmester.

Den nye kommunalbestyrelse tiltræder officielt den 1. januar 2022.

-  Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at samle et borgerligt flertal bag mig som borgmester i Lejre Kommune. Stort tillykke til alle – både ny- og genvalgte. Jeg glæder mig til samarbejdet med alle partier, og jeg vil gøre mig umage for at sikre et godt og tillidsfuldt arbejdsklima, der kan føre os frem til nogle gode og så vidt muligt bredt forankrede beslutninger til glæde for borgerne i Lejre Kommune, siger den kommende borgmester Tina Mandrup (V).

På konstitueringsmødet blev også fordeling af poster til udvalg, nævn og kommissioner besluttet. De fremgår af referatet fra mødet.

Den nye kommunalbestyrelse mødes første gang i januar 2022, og vil her træffe endelig beslutning om hvilke stående, politiske udvalg, der skal virke de kommende år.

Kontakt

Tina Mandrup, tlf. 24 87 54 87. E-mail: borgmester@lejre.dk
Grethe Saabye, tlf. 40 89 44 76. E-mail: gsaa@lejre.dk