Center for Job & Social i Lejre Kommune henter erfaren chef til at udvikle området

Den 1. april sætter Nicolaj Drøschler sig for bordenden i Center for Job & Social i Lejre Kommune. Nicolaj kommer fra en lignende stilling i Glostrup Kommune, hvor han blandt andet arbejder indgående med borgernær service og borgerinddragelse.

Skrevet den. 23. februar 2021

”Nicolaj skal med sin solide ledelseserfaring stå i spidsen for den videre udvikling af Center for Job & Social og vil især have fokus på at sikre, at vi gør en positiv forskel for kommunens borgerere og virksomheder,” udtaler vicekommunaldirektør Peter Olsen.

”Borgere og Virksomheder i Lejre Kommune kan også mærke effekten af pandemien og de to langvarige nedlukninger, og det bliver et af vores fokusområder,” siger Peter Olsen og tilføjer, at det også bliver central opgave for den nye centerchef at videreudvikle de specialiserede socialområder.

Nicolaj Drøschler (45) har mere end 17 års erfaring som leder og kommer fra en stilling som centerchef for Center for Borger & Arbejdsmarked i Glostrup Kommune. Han har tidligere bl.a. arbejdet som teamchef for Sygedagpenge og Sekretariat i Rødovre Jobcenter, samt afdelingsleder for sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hvidovre.

”Jeg glæder mig meget til at træde til som chef for Center for Job & Social i Lejre Kommune. Jeg ser store muligheder for at styrke den tværfaglige og koordinerede indsats til gavn for den enkelte borger og virksomhed i Lejre, og jeg ser ligeledes store muligheder i Lejres høje ambitioner som kommune, bl.a. i forhold til borgerinddragelse og samarbejde mv. Det vil jeg gerne bidrage til,” udtaler Nicolaj Drøschler.

Yderligere information
Vicekommunaldirektør Peter Olsen
Telefon: 5164 7628
E-mail: peols@lejre.dk