Kom med på cykeltur fra Ledreborg Allé til Munkholmbroen

Lejre Kommune og foreningen Touren i Lejre inviterer på cykeltur i anledning af, at der nu er et år til, at Tour de France 2022 kører igennem kommunen. Kom og kør med!

Skrevet den. 10. juni 2021

Næste sommer lægger Lejre Kommune asfalt til en verdensbegivenhed, når Tour de France-feltet hamrer gennem kommunen på løbets 2. etape.

Helt så stærkt kommer det nok ikke til at gå, når kommunalbestyrelsen og repræsentanter for foreningen Touren i Lejre præcis et år i forvejen kører ruten fredag den 2. juli i år kl. 15.30. Alle er velkomne til at cykle med på turen, der tager cirka en time med en fart på 15-20 km/t. Vi starter ved kommunegrænsen på Ledreborg Allé og slutter ved Munkholmbroen. Ruten er ca. 18,5 km lang. Langt det meste af turen kører vi på cykelstier langs med ruten. 

Dagen markerer samtidig en kickstart af samarbejdet mellem kommunen og de frivillige kræfter, der er brug for til at sikre en god afvikling af etapen i 2022.

Den gule folkefest op imod Tour de France begynder allerede i løbet af foråret 2022, hvor der i de sidste 100 dage frem mod selve løbet blandt andet vil være Skole- og Børne-Tour, samt andre større events. Begivenheder, der alle er med til at skabe stemning – og som også fungerer som en slags generalprøve – frem til de professionelle og hele Tour de France-kortegen kommer forbi næste år.

Har du lyst til at cykle med på årsdagen fredag den 2. juli 2021, kan du tilmelde du dig på www.tourenilejre.dk
Børn under 16 skal tilmeldes sammen med en voksen. Alle skal køre med hjelm.

Vil du gerne være frivillig til Tour de France 2022 i Lejre, kan du også se mere her på www.tourenilejre.dk 

Du vil komme til at kunne læse mere om de forskellige aktiviteter i Lejre Kommune i forbindelse med Tour de France 2022 på: www.lejre.dk/tourenilejre 

Kontakt

Projektleder for Tour de France, Lunde Ljungberg, Lejre Kommune. E-mail: lulj@lejre.dk Tlf. 29 46 55 82

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. E-mail: jebjo@lejre.dk Pressetelefon 40 30 77 22.

Borgmester Carsten Rasmussen, Lejre Kommune. E-mail: carr@lejre.dk Tlf. 20 26 13 00

Formand Michael Brinch, Touren i Lejre. E-mail: formand@tourenilejre.dk Tlf. 29 29 15 15