Landsbyturen fortsætter: Borgmesteren ruller igen ud med Vores Sted-vognen

Efter en længere pause på grund af coronanedlukning flytter borgmesteren igen sit kontor ud forskellige steder i kommunen.

Skrevet den. 31. maj 2021

Coronarestriktioner og nedlukning har tvunget Vores Sted-vognen i garage siden efteråret. Men nu er forholdene så gode, at borgmester Carsten Rasmussen atter kan rulle ud i kommunen og slå sit kontor op i landsbyerne.

Første stop er Kyndeløse, hvor Vores Sted-vognen parkerer ved Gadekæret den 2. juni fra kl. 14 - 18.

-   Jeg glæder mig rigtig meget til igen at få muligheden for at møde borgerne der, hvor de bor og tale med dem om det, der optager den enkelte. Ordet er frit, alle emner kan tages op, og alle er velkomne – uanset om man bor i Kyndeløse eller et andet sted i kommunen, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Fra kl. 16-18 er der åbent kontor – her kan du bare lægge vejen forbi. Ønsker du et mere formelt møde, kan du booke det i tidsrummet mellem kl. 14 og 16. Skriv til carr@lejre.dk for at booke et møde.

Med i vognen er denne gang også Lejre Kommunes nye Klimaplan ”Vores Sted - Vores Klima”, der er et svar på, hvordan klimaomstilling kan ske helhedsorienteret som en integreret del af det gode og bæredygtige liv på landet tæt på storbyen i 49 landsbyer og småbyer – nu og for fremtidige generationer.

Kom forbi vognen og hør mere om Klimaplanen, og hvordan du kan være med til at gøre en forskel i din landsby. Og Vores Sted-vognen er også en glimrende mulighed for at få en snak om planerne for Klimauge 2021, som foregår i hele kommunen fra 11.-18. september.

Ud over turen til Kyndeløse regner borgmesteren med at besøge fire andre landsbyer inden sommerferien med Vores Sted-vognen. De konkrete landsbyer annonceres løbende på kommunens Facebookside, Vores Sted – Lejre Kommune.

Kontakt

Udvikler af landsbyer og småbyer Bjørn Henrichsen, Plan, Lejre Kommune. Tlf. 53 80 81 88. E-mail: bjhe@lejre.dk 
Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22. E-mail: jebjo@lejre.dk 
Borgmester Carsten Rasmussen, Lejre Kommune. Tlf. 20 26 13 00. E-mail: carr@lejre.dk