Kom med til online kultur-salon om reparation og fællesskab

Skrevet den. 16. marts 2021

Arrangementet foregår online d. 22 marts kl. 19-20.

Til den næste salon på Hvalsø Bibliotek er der reparation og fællesskab på programmet, når vi skal høre om repair cafeer i Lejre Kommune og i resten af landet - Cafeen afholdes online.

Til salonen vil Stig Bomholt, der er formand for Repair Cafe Danmark, starte med at fortælle om deres arbejde med at udbrede reparation rundt omkring i Danmark. 

Derefter siger Malene Krogh fra Lejre Kommune et par ord om arbejdet med at starte repair cafeer i fem landsbyer i kommunen.

Herefter vil borgere fra forskellige landsbyer, herunder initiativtagere til de kommende repair cafeer i Ejby og Sæby, fortælle om deres ønsker og ideer til repair cafeer i deres område. 

Kari Haugan Engberg, der er kulturkonsulent på Lejre Bibliotek er vært. Vi håber at se dig til god salon om reparation og fællesskab.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne. Så tag et reparationsprojekt i hænderne og klik dig ind til en forhåbentlig hyggelig time om reparation og fællesskab.

Tilmelding sker til Jonathan fra Naboskab på jo@naboskab.dk, som efterfølgende sender et link til arrangementet via email.