Bliv ”Frelst” med Anders Morgenthaler i Kirke Hyllinge

Kom med til foredrag og show med forfatter, tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler søndag den 12. september kl. 15 i Kirke Hyllinge Skole. Der er gratis adgang med tilmelding.

Skrevet den. 3. september 2021

Som en del af Lejre Klimauge 2021 kommer Anders Morgenthaler til Kirke Hyllinge og optræder med sit show ”Frelst”. Her fortæller han om, hvordan han har lagt sit forbrug, sine madvaner og sine transportvaner om, så hans klimabelastning er så lille som mulig.

Anders Morgenthaler siger selv, at han har omlagt sine vaner for verdens skyld, især for sine børns skyld, og i sidste ende helt og aldeles for sin egen skyld. Nu påstår han endda, at det heller ikke er så svært, som man skulle tro.

Hvis du synes, det lyder frelst, vil du kun blive bekræftet. Men hvis du har brug for inspiration til at omlægge dine egne vaner, så kom til en spændende eftermiddag med Anders Morgenthaler, og hør mere om, hvordan du også bliver frelst!

-   Jeg glæder mig rigtig meget til at byde Anders Morgenthaler velkommen til Kirke Hyllinge. Hans optræden er et af mange utroligt spændende arrangementer under Lejre Klimauge. Men det er det eneste, der lover at gøre deltagerne frelste – og det kunne jeg som politiker vel godt have nytte af, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Fakta

Anders Morgenthaler optræder søndag den 12. september 2021 kl. 15.00 - 17.00
på Kirke Hyllinge Skole, musiklokalet, Bygaden 51, 4070 Kirke Hyllinge.

Arrangementet er gratis. Du skal booke billet ved at sende en mail til: klima@lejre.dk 

Læs programmet for Lejre Klimauge her.

Kontakt

Udvikler af landsbyer og småbyer Bjørn Henrichsen, Plan, Lejre Kommune. Tlf. 53 80 81 88. E-mail: bjhe@lejre.dk 

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22. E-mail: jebjo@lejre.dk 

Borgmester Carsten Rasmussen, Lejre Kommune. Tlf. 20 26 13 00. E-mail: carr@lejre.dk 

Anders Morgenthaler: For kommentar om showet ”Frelst”, Lejre Kommunes Klimauge og dens arrangementer; kontakt via Bjørn Henrichsen eller Jesper Benzon Jørgsholm.