Byggearbejde lukker sti ved Degnejorden

Af sikkerhedsmæssige årsager vil den offentlige sti ved Degnejorden være spærret, mens byggeriet står på.

Skrevet den. 28. januar 2022

Mandag den 31. januar går gravearbejdet i gang på Degnejorden i Lejre By. Det betyder, at hele området bliver spærret af med hegn, og det går blandt andet ud over den sti, der nu fører igennem området.

Ved en fejl blev stien spærret af uden forudgående information allerede i går, torsdag. Hegnet er nu åbnet igen, så man kan benytte stien i weekenden, indtil den igen bliver spærret fra og med mandag.

-   Degnejorden er et meget stort byggeprojekt, og der vil derfor blive meget aktivitet og gravearbejde i hele området. Derfor har entreprenøren af sikkerhedsmæssige årsager nu indhegnet byggepladsen. Desværre nåede hegnet op før informationen. Det vil jeg gerne beklage, for det er selvfølgelig utilfredsstillende uden varsel at stå foran en spærret sti, som man normalt færdes på – ikke mindst for de yngste, der bruger stien til og fra skole, siger borgmester Tina Mandrup.

Byggearbejdet er planlagt til at vare i ca. 2 ½ år, hvorefter stien vil være omlagt, sådan som det fremgår af lokalplanen, som du kan hente på lejre.dk

I mellemtiden vil kommunen snarest sørge for at lægge information på lejre.dk om de alternative muligheder, der er for at færdes sikkert til fods og på cykel rundt om i området.

Kontakt

Borgmester Tina Mandrup, Lejre Kommune. Telefon 24 87 54 87. E-mail: borgmester@lejre.dk

Centerchef Peter Østerbye, Center for Teknik og Miljø, Lejre Kommune. Telefon 29 68 19 84. E-mail: peos@lejre.dk 

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22 (modtager ikke sms). E-mail: jebjo@lejre.dk