Nu kan du se kommunalbestyrelsens møder direkte på nettet

Kommunalbestyrelsens møde den 31. januar bliver det første, man kan følge med i direkte via en ny løsning på kommunens hjemmeside.

Skrevet den. 28. januar 2022


Kameraerne er sat op, kablerne er trukket og teknikken er på plads, så Kommune TV nu kan sørge for at sende kommunalbestyrelsesmøderne direkte på lejre.dk.

Den nye løsning blev besluttet af kommunalbestyrelsen i december 2021 på baggrund af et ønske om at gøre møderne mere tilgængelige.

-   Nu behøver man som borger ikke længere at køre tværs igennem kommunen for at høre, hvad der foregår, når vi mødes og debatterer i kommunalbestyrelsen. I stedet kan man følge mødet i fred og ro hjemmefra. Det giver borgerne en bedre mulighed for at følge med i det arbejde, vi udfører på deres vegne, siger borgmester Tina Mandrup og tilføjer:
-   Jeg håber dog, at der fortsat også vil være borgere, der møder fysisk op på tilhørerpladserne i Rådssalen.

Sideløbende med livesendingerne vil kommunalbestyrelsesmøderne også blive optaget, så man kan se dem efterfølgende.

Link

Kommunalbestyrelsesmøderne bliver livestreamet på lejre.dk. Her vil du også kunne se optagelser af dette og fremtidige møder efterfølgende.

Kontakt

Borgmester Tina Mandrup, Lejre Kommune. Telefon 24 87 54 87. E-mail: borgmester@lejre.dk

Leder af Sekretariat & Jura, Simon Fischer, Center for Sekretariat & Implementering, Lejre Kommune. Telefon 42 65 98 80. E-mail: sifi@lejre.dk 

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22 (modtager ikke sms). E-mail: jebjo@lejre.dk