Lejre Kommune får ny vicekommunaldirektør

1. august starter Nanna Lohman som ny vicekommunaldirektør i Lejre Kommune med direktionsansvar for centrene Børn & Læring og Kultur & Fritid. Nanna kommer fra en chefstilling i Svendborg Kommune og har erfaring fra begge områder.

Skrevet den. 24. maj 2022

Lejre Kommune har ønsket sig en kommende vicekommunaldirektør med en særlig nysgerrighed og interesse for børn og unge-området, som også falder naturligt ind i kultur- & fritidsområdets mange eksterne samspil og bidrag på tværs af organisationen. Og det har vi fået.

Nanna Lohman har en fortid som skoleleder i Odense Kommune og har i de seneste år arbejdet som Skole- og Uddannelseschef i Svendborg Kommune. Sideløbende har hun siden februar været konstitueret Kultur- og Fritidschef samme sted.

Nanna Lohman besidder samtidig en række tillidsposter, er for eksempel medlem af EVA’s bestyrelse, formandskabet for Rådet for Børns Læring ved Børne- og Undervisningsministeriet og af den nationale styregruppe for Aula. Hun har desuden en solid lederuddannelse som Master i Offentlig Ledelse ved SDU.

-   Jeg glæder mig til at byde Nanna velkommen. Hun er en meget respekteret leder, som kan dokumentere gode resultater fra sit tidligere virke. Vi har været igennem et meget grundigt ansættelsesforløb, og et enigt ansættelsesudvalg ser frem til en kommende topleder, som er resultatorienteret og samtidig god til at opbygge professionelle relationer, og som brænder for at komme endnu tættere på det politiske niveau, siger borgmester Tina Mandrup.

Nanna Lohman kommer til at indgå i direktionen i Lejre Kommune og ser frem til samarbejdet:

-   Lejre er en kommune, hvor der er plads til det nære, naturen, initiativ og det gode børne- og familieliv. Det er også et sted med rigtig mange ildsjæle, hvor gode idéer opstår og får liv. Det er et privilegium at få lov til at bidrage til den udvikling. Jeg glæder mig til at blive en del af Lejres høje ambitioner for børn, unge, kultur og fritid, og være med til at skabe og understøtte arbejdet med, at alle bliver en del af stærke fællesskaber. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, ledere, medarbejdere og andre aktører i Lejre Kommune om vigtige dagsordner, som gør en positiv forskel for rigtig mange i hverdagen, siger Nanna Lohman.

Nanna Lohman er 45 år, bor i Odense, er gift og har tre unge og voksne børn.

Kontakt

Borgmester Tina Mandrup. Telefon: 24 87 54 87. E-mail: tman@lejre.dk 

Presse- og kommunikationsansvarlig Erik Thomas Barfoed. Telefon 21 48 15 69. E-mail: ertba@lejre.dk