Dialogen er i højsædet på erhvervsmesse

Knap 30 udstillere har stande på årets erhvervsmesse, som Lejre Erhvervsforum i samarbejde med Lejre Kommune afholder tirsdag den 15. marts 2022.

Skrevet den. 11. marts 2022

Efter to år i coronaens skygge kan repræsentanter fra det lokale erhvervsliv nu igen mødes med hinanden og andre interesserede til erhvervsmesse uden nogen former for restriktioner.

Ved årets udgave stiller Lejre Kommune med en historisk stor delegation på næsten 20 personer; borgmester, medlemmer af Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal udvikling samt en række medarbejdere er med, når erhvervsmessen slår dørene op 15. marts kl. 16:00.

-   Vi vil gerne sætte handling bag ordene og vise erhvervslivet, at vi prioriterer dialogen rigtig højt. Erhvervslivet er rygraden i Lejre Kommune – og det er vigtigt at skabe de bedst mulige rammer for, at de lokale virksomheder kan vokse og trives. Derfor er vi talrigt til stede, så vi kan få flest mulige input med hjem, siger formand Grethe Saabye, Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal Udvikling.

Kommunen deltager blandt andet med fem forskellige stande. Blandt andet kan man for første gang besøge en stand om skole-/virksomhedssamarbejde, hvor man kan tale med en skoleleder om det erhvervsrettede arbejde, der foregår i folkeskolerne.

-   Virksomhederne har selv efterspurgt mere dialog om de muligheder, der er for samarbejde med skolerne. Og det er jo også i alles interesse, at de unge får et klart billede af, hvad det lokale erhvervsliv er og kan. Så jeg glæder mig meget til at tage snakken ved den nye stand, siger Grethe Saabye.

Fakta

Erhvervsmesse 2022 er arrangeret af Lejre Erhvervsforum i samarbejde med Lejre Kommune.

Messen afholdes 15. marts kl. 16-20 i Glimhallen, FGU-skolen, Hovedvejen 10D, Glim, 4000 Roskilde.

Læs mere her: https://lejreerhvervsforum.dk/tilmelding-til-arrangement/ 

Kontakt

Formand Grethe Saabye, Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal Udvikling. Tlf. 40 89 44 76. E-mail: gsaa@lejre.dk 

Erhvervschef Nynne Friis, Lejre Kommune. Tlf. 40 33 74 76. E-mail: nyfr@lejre.dk 

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22 (modtager ikke sms). E-mail: jebjo@lejre.dk