Tillykke med de nye krolfbaner

I går blev to krolfbaner indviet på Bøgebakken Plejecenter i Lejre by. Banerne kan benyttes af alle, der kunne tænke sig at prøve et spil krolf.

Skrevet den. 22. september 2022

Banerne, der er på seks og 12 huller, er blevet til gennem et samarbejde mellem ”Bevæg dig for Livet” i Lejre Kommune, Allerslev Gymnastikforening og Dansk Arbejder Idrætsforbund, og det er nu muligt for Bøgebakkens beboere kvit og frit at tage sig et slag krolf.

Selvom du ikke bor på Bøgebakken, har du stadig mulighed for at bruge banerne. Det kræver blot en aftale med Allerslev Gymnastikforening, og på nuværende tidspunkt er der planlagt krolf på de to nye baner torsdag formiddag i lige uger fra kl. 10.00. På foreningens website, allerslevgymnastikforening.dk, kan du læse mere om tilmeldingen.

Krolf er, ud over en social aktivitet, hvor alle kan være med, en blanding af krocket og golf, hvor man i hold skal slå en kugle i hul med så få slag som muligt. Afstanden fra startpunktet til hullet aftaler spillerne selv, ligesom det også er op til spillerne, om man vil spille med point eller ej.

Vi ønsker alle et godt spil, og håber, at banerne vil komme mange til glæde!