Ekstra åbent for bestilling af pas i maj måned

Skal du have fornyet dit pas inden sommerferien? Så er du ikke den eneste. Der er pres på vores pasbestillinger hen mod sommerferien. Derfor holder vi ekstra åbent for dig, der skal have lavet pas, fire onsdage i maj fra kl. 16-19 - første gang den 10. maj.

Skrevet den. 18. april 2023

Sådan gør du
Ansøg om fornyelse af pas og bestil din tid gennem selvbetjeningsløsningen via nedenstående link. Når du har udfyldt ansøgningen, kan du se alle vores ledige tider. Husk ved fælles forældremyndighed skal begge forældre underskrive ansøgningen, og barnet skal medbringes i Borgerservice.

Du kan kun gøre brug af den udvidede åbningstid, hvis du bestiller tid. Har du brug for, at vi bestiller tiden for dig, er du velkommen til at ringe til os på 4646 4646.

Husk at medbringe dit gamle pas og hent det nye
Det er vigtigt, at du tager dit gamle pas med i Borgerservice. Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt eller udløbet pas ved ansøgning, fordobles prisen for udstedelse af passet. Når det nye pas er klar til afhentning, får du besked fra os. Hjælp os gerne med at gøre plads til så mange pas, som muligt ved at hente dit pas hurtigt.

Bestil nyt pas her