Værestedet Huset Horseager inviterer til Værestedsdag med morgenfruer, kaffe og kage.

Besøg Værestedet Huset Horseager den 3. maj og vær med i fejringen af Den Nationale Værestedsdag, der landet over sætter fokus på betydningen af væresteder for socialt udsatte mennesker.  

Skrevet den. 26. april 2023

På Den Nationale Værestedsdag vil der i hele landet blive plantet morgenfruer. Som små sole skal morgenfruerne minde os alle om betydningen af den mangfoldighed og det fællesskab, der er på landets væresteder. 

Værestedet Huset Horseager markerer dagen med åbent hus fra kl 11-15 og inviterer alle interesserede til at deltage: Kom og drik en kop kaffe og nyd et stykke kage i huset. Du kan være med til at spille brætspil, tegne eller nyde dagen i haven, hvor der vil blive sået morgenfruer. Huset Horseager uddeler desuden morgenfruefrø.

Den Nationale Værestedsdag er arrangeret af Brugerrådet i Landsforeningen af Væresteder, der består af værestedsbrugere fra hele landet. Dagen skal sætte fokus på værestedernes indsats og deres værdi for værestedsbrugerne.
Brugerrådet valgte Morgenfruerne fordi de vækker lys, håb og glæde og dermed skaber associationer til den betydning, som værestederne har for værestedsbrugerne.

Hjælp dit lokale værested

Du kan kontakte værested Huset Horseager og få udleveret en pose med morgenfruefrø, som du kan plante. Dermed viser du din støtte til værestedet i din by.

Fakta: 
Åbent hus, 3. maj fra kl.11-15.
Huset Horseager ligger på Horseager 15 i Hvalsø.