Borgmesterens dør er åben: Book et uformelt møde på rådhuset i Hvalsø 

Som noget nyt vil Tina Mandrup hver anden torsdag flytte sit kontor til rådhuset i Hvalsø. Her vil borgmesterens dør være åben for alle, der har noget, de gerne vil vende over en kop te eller kaffe.  

Skrevet den. 20. januar 2023

Alle borgere, der har spørgsmål til borgmesteren eller noget på hjerte, er meget velkomne til at booke et møde i tidsrummet mellem kl. 14:30 og 16:30. Og mødet kan handle om nærmest hvad som helst.  

 

“For mig er det vigtigt at have en fornemmelse af, hvad der optager borgere i kommunen. Når jeg er rundt, møder jeg tit folk, som gerne vil have en snak. Desværre er der ikke altid tid til det lige i situationen. Derfor vil jeg gerne tilbyde alle interesserede muligheden for et uformelt kaffemøde på rådhuset i Hvalsø”, siger Tina Mandrup. 

 

Selv har hun store forventninger til møderne: 

 

“Jeg er sikker på, at mange også har ideer, som jeg kan tage med videre, og som kan bidrage til udviklingen af Lejre Kommune. Selv om vi både i kommunalbestyrelsen og blandt medarbejderne gør os umage med at følge med i livet i kommunen, er der helt sikkert ting, vi ikke får øje på. Så forhåbentlig kan de uformelle møder på rådhuset i Hvalsø også inspirere os og gøre os klogere”, tilføjer Tina Mandrup. 

 

I princippet kan alle emner tages op på møderne. Dog kan borgmesteren ikke gå ind i konkret behandling af sager, som borgerne i forvejen er i dialog med kommunen om. 

 

Der er sat 20 minutter af til hvert møde, og Tina Mandrup vil være at finde på rådhuset i Hvalsø torsdage i ulige uger - første gang den 2. februar. 

 

Sådan booker du et møde

Tryk på den grønne bjælke nedenfor. Udfyld felterne, og skriv, hvis der er en dag og et tidspunkt, der passer dig særlig godt. Du er også velkommen til at skrive, hvad du gerne vil vende med Tina Mandrup - men du behøver ikke.

 

Book et møde: skriv til borgmestersekretær Lotte Jensen på loje@lejre.dk

 

 

Hvis du ikke har adgang til computer, kan du i stedet bestille tid ved at ringe til Lotte Jensen på tlf. 2133 9843.