Kirke Hyllinge Skole får ny skoleleder

1. august starter Jakob Sjørslev som ny skoleleder for Kirke Hyllinge Skole.

Jakob Sjørslev. Ny skoleder på Kirke Hyllinge Skole

Skrevet den. 22. juni 2023

Til august er det ikke kun skolebørnene, der spændte møder op til et nyt skoleår. Også for Jakob Sjørslev bliver 1. august starten på et nyt kapitel i Lejre kommune, da han overtager posten som skoleleder på Kr. Hyllinge Skole fra Annemette Rosén.
Jakob kommer fra en stilling som pædagogisk leder i Holbæk Kommune, hvor han har været leder både ved Jyderup skole og senest på Nr. Jernløse skole.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med at danne og uddanne. Skabe deltagelsesmuligheder for alle og udvikle mestringsfællesskaber for lærere, pædagoger, børn og forældre.”

Og at det lige blev Kr. Hyllinge, er der en særlig grund til:

”Jeg er rundet af landsbyerne og de stærke lokalsamfund. Og jeg har gode erfaringer med at sætte treenigheden mellem foreninger, lokalsamfund og skole i samspil. Skolen skal være vigtig i lokalsamfundet og åben mod omverdenen. Det vil jeg arbejde for”, siger Jakob Sjørslev.

Morten Mygind, centerchef for Børn og Læring i Lejre kommune, glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet:
”I ansættelsesudvalget har vi lagt vægt på den viden og ledelseserfaring som Jakob møder med. Jakob rummer et godt teoretisk fundament og formår at omsætte teorien til konkret hverdag. Med Jakob får vi en skoleleder, hvis hjerte banker for børnene og det at skabe de bedste rammer for alle børns læring og trivsel.”

Jakob bor i Holbæk og er 54 år. Jakob blev læreruddannet i 2008, og har siden arbejdet som lærer og leder i folkeskolen. Før dette arbejdede Jakob i det private erhvervsliv med revision og andre finansielle opgaver. Læreruddannelsen er suppleret af diplomuddannelse i ledelse. Desuden er Jakob godt på vej med en masteruddannelse i Pædagogisk Ledelse og Læreprocesser. Jakob er et aktivt foreningsmenneske og har gennem mange år været fodboldtræner på både elite og breddeniveau og har en UEFA A trænerlicens.