Velfærdstalent fra Lejre Kommune fejres

Stine Eggert Seielstad, pædagogmedhjælper fra børnehuset Den Grønne Kile, er kåret som Velfærdstalent. I går blev hun fejret i børnehuset med blomster, kage og tale.

Stine Eggert Seielstad kåret som Velfærdstalent 2023
Stine Eggert Seielstad (i midten) kåret som Velfærdstalent 2023. Tv: Lotte Greve, Th. Randi Sommer Albæk, (Fællestillidsrepræsentant)

Skrevet den. 7. juni 2023

“Du har børnene i fokus. Du er en god formidler, initiativrig, engageret og med et humør, der smitter. Du tager ansvar og får ting til at ske. Du med andre ord en god kollega, der også er valgt som tillidsrepræsentant og en dygtig medarbejder, der har fokus på samarbejde og det at få hverdagen til at lykkes….Jeg er glad for, at du arbejder hos os og hver dag gør en forskel her i Den Grønne Kile.”
Sådan sagde Lotte Greve, formand for Udvalget for Børn & Ungdom i Lejre Kommune, da hun i Den Grønne Kiles fællesrum holdt tale for Stine foran kollegaerne.

Stine er udvalgt af FOA og PenSam til at være et af 100 Velfærdstalenter: Et Velfærdstalent er en person under 36 år, der arbejder på velfærdsområder, og som hver dag gør en forskel for andre mennesker. FOA og PenSam har udvalgt de 100 blandt mere end 300 nominerede.

Randi Sommer Albæk, (Fællestillidsrepræsentant), har nomineret Stine med ordene:
“Stine er nærværende og i børnehøjde. Hun er meget omsorgsfuld, anerkendende i sin tilgang og formår samtidig at sætte en tydelig ramme. Stine er en god formidler og rollemodel for både forældre og kollegaer. Stine tager ofte teten ved f.eks. at sætte aktiviteter i gang i forhold til kerneopgaven. Hendes engagement smitter og får andre til at deltage. Stines gode humør og evne til at brænde igennem kan få selv en dårlig dag vendt til en god dag.”

Velfærdstalenterne blev hyldet på Christiansborg den 24. Maj. Du kan læse mere om dem her.