Ekstra åbent for bestilling af pas i maj måned  

Skal du have fornyet dit pas inden sommerferien? Så er du ikke den eneste. Der er pres på vores pasbestillinger hen mod sommerferien. Derfor holder vi ekstra åbent for dig, der skal have lavet pas, blandt andet fire onsdage i maj fra kl. 16-19,  første gang den 8. maj .  

Skrevet den. 25. april 2024

Sådan gør du 

Ansøg om fornyelse af pas og bestil din tid via selvbetjeningsløsningen på lejre.dk. Her kan du se alle vores ledige tider 30 dage frem i tiden. Husk ved fælles forældremyndighed skal begge forældre underskrive ansøgningen, og barnet skal medbringes i Borgerservice.  

Du kan kun gøre brug af den udvidede åbningstid, hvis du bestiller tid.  Har du brug for, at vi bestiller tiden for dig, er du velkommen til at ringe til os på 4646 4600.  

Husk at medbringe dit gamle pas 

Det er vigtigt, at du tager dit gamle pas med i Borgerservice. Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt eller udløbet pas ved ansøgning, fordobles prisen for udstedelse af passet.

Hent gerne det nye pas hurtigt

Når det nye pas er klar til afhentning, får du besked fra os. Du afhenter passet i en automat, og den er der adgang til mandag - fredag i tidsrummet kl. 7 - kl. 20.

Hjælp os gerne med at gøre plads til så mange pas som muligt ved at hente dit pas hurtigt.  

Bestil tid til pas her