Stil et forslag til lokalpolitikerne

Hvis du vil stille et forslag, skal du skrive dit navn, din adresse og e-mail. Det er kun dit navn, der vil være synligt for andre. Vær opmærksom på, at der går op til fem arbejdsdage, fra du har stillet dit forslag, til det bliver synligt her på siden. Tak for dit forslag.

Luk alle
Åben alle

Dine data

Når du opretter et forslag, eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Lejre Kommune dit navn, adresse, e-mail og fødselsdato. Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen.

Stem på et forslag

Luk alle
Åben alle

Forslag stillet af Lena Monrad:

Opsætning af fartmåler "Din fart" ved Bjergskovvej i begge retninger, før og efter skolen (ved Acacievej og Fanøvej). Der køres rigtig stærkt. De gange, fotovognen har holdt der, ca. 3 timer pr. gang, er der givet mellem 30 og 40 bøder, samt flere klip og frakendelser af kørekort. Dette tiltag vil formentlig få sænket farten en del.

Antal stemmer for dette forslag: 1

Forslag stillet af Thomas Selvig Truelsen:

Hastigheden for motorkøretøjer ind og ud af Kirke Hyllinge mellem forsamlingshuset og lægehuset er alt for høj. Det skaber dagligt farlige (og larmende) situationer, når børn og voksne skal passere Karlebyvej for at komme i tennisklubben, fodboldklubben, hundeklubben - eller blot er ude for at gå en tur. Der bør som minimum opsættes et vejbump præcis som i Store og Lille Karleby samt et fodgængerfelt.

Antal stemmer for dette forslag: 57

Forslag stillet af Lasse Usbeck:

Der er hver dag parkeret varevogne og lastbiler langs Søvej i Hvalsø, og det giver nogle trafikale risikable tilfælde, især fordi varevogne og lastbiler holder i forlængelse af hinanden, hvilket betyder, at man over et længere stykke skal over i modsatte vejbane.

Det er helt okay ifm. byggeri,  men det er ikke okay, at private virksomheder delvist blokerer en af de mest trafikerede veje.

Parkering på selve Søvej burde ikke være tilladt.

Det er en virkelig farlig kombination af manglende visibilitet, sidevej og en stor del trafik, især af den yngre folkegruppe, grundet skole og børnehave.

Antal stemmer for dette forslag: 26

Forslag stillet af Charlotte Storm:

Opsætning af fartmåler "Din fart" på Holbækvej igennem Nr. Hvalsø. Der køres rigtig stærkt. Til fare for alle og gene for dem, der bor i landsbyen. Dette tiltag vil formentlig gøre folk opmærksomme på deres hastighed og sænke farten.

Antal stemmer for dette forslag: 0

Forslag stillet af Rebekka Sønderskov:

Fartbump på Stationsvej i Kirke Hyllinge. Der bliver ofte kørt meget stærkt. Det er usikkert for beboere på vejen og sidevejene. Mange i området har småbørn, og der ligger en del dagplejere og børnehave for enden af vejen.

Antal stemmer for dette forslag: 1

Forslag stillet af Marianne Bolund Jensen:

Indhegnet hundeområde i Lejre By. Der er mange borgere med hunde, som efterspørger et indhegnet område, hvor hunde og ejere kan mødes. Det kan fx lægges mellem Bøgebakken og gravhøjen eller på langs med åen bagved bageren.

Antal stemmer for dette forslag: 0

Tidligere stillede forslag

Herunder kan du tidligere stillede forslag og antal stemmer på hvert forslag