Tilmelding

Vi håber du har fundet det musik- eller kunsttilbud du ønsker og vi glæder os meget til at se dig.

Du tilmelder dig ved at bruge link nederst i den grønne boks til vores elevsystem SpeedAdmin.
Ved tilmelding skal du bruge de login-informationer, som du tidligere har oprettet. Er du ny elev, så vælg NY ELEV.

Hvis det giver dig problemer, eller du ikke har adgang til en computer, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi kontoret.

Bemærk at du ved tilmelding accepterer vores VILKÅR og PRISER

Tilmelding

Fra den 22. april til den 6. maj har vi åbnet for gentilmelding for alle elever, som er tilmeldt Lejre Musik- og Billedskole i sæson 2023/2024. Det vil sige tilmelding for dig, der allerede er registreret, enten som aktiv elev eller på venteliste/standby, og dig som gerne vil sikre sig en plads i kommende sæson.

Tilmelding for nye elever er åben hele året. Tilmelder du dig i april/maj/juni måned, vil din tilmelding gælde for kommende sæson. Ønsker du at starte på en ledig tid i nuværende sæson, kan du kontakte kontoret.

Når vi har modtaget din tilmelding, forsøger vi så vidt muligt at imødekomme ønsker og behov i forhold til tidspunkt, lokation osv. Din tilmelding betragtes først som bindende, fra det tidspunkt du tager imod det foreslåede tidspunkt for undervisning.
Der kan desværre opstå ventelister på fag med stor søgning. Skriv derfor gerne alternative ønsker på din tilmelding.

NY UNDERVISNINGSFORM – MERE FÆLLESSKAB
Vi har igen i år søsat fokus på undervisningsmodellen, der skaber mulighed for sammenspil og fælles læring.
Helt konkret betyder det at du en gang om måneden deltager på et hold sammen med din lærer. Undervisningen vil foregå i det tidsrum du plejer at komme til undervisning, dog forlænget med 25 min. enten før eller efter. I disse 50 min. vil du få undervisning sammen med din lærer i fællesskab med andre elever og lærere.
Et af musikskolens kernepunkter er målet om at alle elever i musikskolen bør opleve at spille sammen med andre, både som en del af den faglige udvikling, men også for at understøtte en fælles identitet og et fællesskab omkring musikken.
Det faglige indhold i fællesundervisningen vil have fokus på alt den musiklæring, der læres bedst i fællesskab med andre musikere.
Ved skemalægningen har jeres lærer haft fokus på at samle nogle gode og funktionelle fællesundervisningshold, både i forhold til instrument og alder. De præcise uger for undervisningen og planlægning af tid og indhold vil I modtage fra jeres lærer når vi starter sæsonen op.

Musikundervisning i skoletiden

I forhold til musikskoleundervisning i skoletiden, som jo er et af de tiltag reformen har skabt mulighed for, har vi også her oplevet en stor interesse for at benytte denne mulighed. Dette vil selvfølgelig fortsat være en mulighed i næste sæson. 
Klik på samarbejdsaftalen samt vejledning for at læse mere.

Klik her for at TILMELDE DIG

Klik her for at se vores LEDIGE TIDER