Har du en god ide til et kulturelt arrangement?

Så er det nu tid til at søge årets anden uddelingspulje fra Børne- og Kulturpuljen.

Skrevet den. 9. august 2021

Teaterforestillinger, koncerter, foredrag, høstfestival og kulturnat er eksempler på arrangementer, der tidligere har fået tilskud.

Den 1. september er frist for ansøgninger til næste uddeling.

-   Heldigvis begynder vi at kunne mødes igen – og kulturen spiller jo en væsentlig rolle i det, vi mødes om. Så jeg håber mange vil benytte sig af muligheden for at søge puljen, siger formand Claus Jørgensen, Udvalget for Kultur & Fritid.

Man kan læse om kriterierne på kommunes hjemmeside. Men der er også god hjælp at hente ved at kontakte administrationen, der bl.a. kan hjælpe med gode råd til ansøgningen, sparring om en idé, bidrage med viden om, hvilke samarbejdspartnere der findes i området og meget andet.

Alle kan søge op til 50.000 kroner til et arrangement, der skal være lokalt forankret, åbent for alle og ikke kommercielt.

-   Vi har ofte mange ansøgninger, så derfor har vi besluttet at prioritere aktiviteter, der involverer børn, unge og/eller musik, men vi har gennem tiden støttet mange forskellige typer arrangementer, siger Claus Jørgensen.

Fakta

Læs mere om Børne- og Kulturpuljen og find ansøgningsskemaet her.

Ansøgninger behandles i oktober 2021 i Udvalget for Kultur og Fritid, og ansøgere får svar umiddelbart efter. Der er i alt 85.000 kr. til uddeling.

Kontakt

Kim Jessing Pedersen, Center for Kultur og Fritid, Lejre Kommune. Tlf. 20 12 70 84. E-mail: kijpe@lejre.dk 

Er du ung og har en god ide, men har brug for sparring, er du velkommen til at kontakte Futureland: Mari Schmidt, Center for Sekretariat og Implementering, Lejre Kommune. Tlf. 21 56 24 41, E-mail: mnys@lejre.dk 

Presse- og Kommunikationsansvarlig Jesper Benzon Jørgsholm, Lejre Kommune. Pressetelefon 40 30 77 22. E-mail: jebjo@lejre.dk