”Horseager har betydet alt i mit liv”

Sådan siger 33-årige Nicki, der igennem flere år er kommet i Huset Horseager - Lejre Kommunes tilbud til borgere, der har psykiske og/eller sociale udfordringer. Og nu giver Nicki tilbage.

Nicki fra Horseager
Nicki fra Horseager

Skrevet den. 6. november 2023

For ud over at være førtidspensionist er Nicki ansat 5 timer om ugen som pr-medarbejder for Horseager. Her bruger han sine evner indenfor web- arbejde og PR. Han har nemlig lavet en film om Huset Horseager, hvor to brugere, Bo og Kristina, fortæller om, hvad Huset gør for dem.

 

Filmen skal give flere mod til at opsøge den støtte og det fællesskab, der virkelig gør en forskel - sådan som Nicki selv har oplevet det:
”Horseager har betydet alt i mit liv. Før sad jeg bare derhjemme, kom ikke ud og blev mindre og mindre glad for mig selv. Men efter jeg begyndte i Huset, så kommer jeg ud og jeg har fået venner”. Og nu er Nicki så også en del af Husets medarbejdere.

I Huset Horseager kan man komme uden at være visiteret. Man kan helt uforpligtende komme forbi i åbningstiden eller kontakte Huset Horseager for at få et intro-møde.
”Det gode ved at komme her er, at man møder folk, der selv har de problematikker man slås med. Mennesker der kender og forstår ens situation”, fortæller Nicki.

I videoen fortæller Kristina, at Huset Horseager betyder; ”Noget at stå op til om morgenen…så jeg ikke isolerer mig herhjemme”. Bo fortæller om, hvordan man hjælper hinanden: ”Det kan være hjælp til sociale problematikker…eller hvis man har brug for hjælp til noget med pc’en”.

Har du lyst til komme i Huset Horseager
Åbningstider:
Mandag & tirsdag kl. 10 - 15.
Onsdag kl. 10 - 14.
Torsdag kl. 15.- 20.
Fredag kl. 9.30 - 13. (ungedag)
Telefon: 2938 7987 (ring eller send en sms)
Huset Horseager bor på Horseager 15B i Hvalsø.