Møllehuset

Møllehuset ligger tæt ved naturskønne områder lige i hjertet af Lejre, Kirke Sonnerup. Vi er ofte på tur i lokalområdet og og benytter os af bussen, når vi skal på ture, til f.eks. skoven, stranden og biblioteket. Vi har en stor legeplads, med plads til leg, fordybelse og bevægelse.

Opskriv dit barn

Om Møllehuset

Luk alle
Åben alle

Om os

Møllehuset er en integreret daginstitution, der ligger i hjertet af Lejre kommune, Kirke Sonnerup.

Børnehuset er opdelt således at vi har to 0-3 års vuggestuegrupper, Mariehønsene og Brumbasserne - og tre børnehavegrupper. Vores 3-5 årige går i mellemgrupperne Spirerne og Stiklingerne.

De ældste børnehavebørn går i Maxigruppen, som har større fokus på skoleparathed og brobygning til 0.klasserne på de relevante skoler.  

Møllehuset har en stor og grøn legeplads, hvor der er plads til at cykle, klatre, fordybe sig og eksperimentere med naturens elementer.

Vi ligger godt i forhold  til skov, strand og vand, samt gode busforbindelser til Kirke Hyllinge og Hvalsø, således vi nemt kan komme på biblioteket og lignende.

 

 

Åbningstider

Møllehuset har følgende åbningstider:

Mandag- torsdag  6.00-16.45

Fredag                 6.30- 16.00

Besøg os

I er velkomne til at besøge os og høre mere om hverdagen i børnehuset

Besøg skal aftales med daginstitutionslederen.

Frokostordning

I Møllehuset har vi frokostordning i vuggestue og børnehave.

Forældrene stemmer hvert andet år om tilslutning til frokostordningen i børnehave.

Førstehjælp

I Møllehuset holder vi løbende førstehjælpskurser for personale og ledelse i børnehuset. 

Pædagogisk profil

Luk alle
Åben alle

For studerende

Tekst under udarbejdelse

Tilsyn

Luk alle
Åben alle

Pædagogisk tilsyn

Lejre Kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at børnene har de bedste muligheder for trivsel, udvikling og læring. Samtidig skal det sikres, at der arbejdes med pædagogiske læreplaner, sprogudvikling, børnemiljø, sundhed, overgange mellem pædagogiske tilbud og forebyggelse i forhold til børn med særlige behov.

Du finder det seneste tilsyn her.