Hvalsø Hallerne

Hvalsø Hallerne, Skolevej 3, 4330 Hvalsø

Luk alle
Åben alle

Hal 1 er en stor sporthal, som er egnet til forskellige former for aktiviteter, eksempelvis gymnastik, dans, tennis, håndbold, fodbold og fester, koncerter, konferencer osv.
Hallen er 1120 m² og måler 44 x 28 meter, med plads til 1000 personer.

Hal 2 er en stor sporthal, som er egnet til forskellige former for aktiviteter, eksempelvis gymnastik, dans, tennis, håndbold, fodbold og fester, koncerter, konferencer osv.
Hallen er desuden udstyret med en springgrav til gymnastik.
Hallen er 935 m² og måler 21 x 42 meter. Der kan være op til 1100 personer i Hal 2.

Hal 3 er en sporthal, som er egnet til forskellige former for aktiviteter, eksempelvis basketball, klatring, gymnastik, boldspil i mindre grupper, familieidræt, private arrangementer osv. 
Hallen har, som vist på billedet, en stor klatrevæg.
Hallen er 228 m² og måler 10 x 21 meter. Der kan være op til 200 personer i Hal 3.

Borgerstuen en lille stue med et mødebord, med vinduer ind mod hal 2. Lokalet er velegnet til møder, fordrag og undervisning i små grupper.
Der forefindes cafeteria på 1. sal, som kan kontaktes ved ønske om forplejning. Det er forbudt at medbringe egen mad og drikkevarer, da forplejning skal foregå gennem cafeen. Tilladelse kan dog indhentes af cafeforpagteren.
Lokalet er 35 m² og måler 7 x 7 meter. Der kan være op til 20 personer i lokalet. 

Multirum 1 på 1. sal er velegnet til møder, undervisning, receptioner og fester. Der forefindes borde og stole, samt service til 80 personer.
Desuden er der køleskab, lærred og projektor i lokalet.
Lokalet er 100 m2 og måler 11,5 x 16 meter og der kan være op til 100 personer i lokalet. 

Multirum 2 er et stort lokale, med spejle langs den ene langside. Lokalet er velegnet at bruge til eksempelvis yoga, kampsport eller dans. Lokalet er 100 m² og der kan være op til 30 personer i lokalet. 

Her kan du se kalender over hallen.